Blandat,  Mammarollen,  Vardag

Cuz It’s ma birthday

 

Hej fina! Idag fyller jag år! Woohoo! Hela 23 bast och jag känner mig äldre än någonsin? Skämt å sido, men jag har alltid räknat dagarna till födelsedagarna, men i år har jag glömt helt och det känns som vilken dag som helst förutom att man blir extra uppvaktad!

Jag har fått så fina saker men främst pengar, vilket var vad jag önskade mig mest så jag verkligen behöver uppdatera (läs; byta ut) garderoben och nästa helg blir det en heldag i Stockholm med dom bästa!✌?

Vi firade hos föräldrarna och tjejerna hade finaste klänningarna som deras moster köpt i Spanien! Till fika blev det veganska cupcakes med vegansk frosting, samt tårta som är samma varje år; marängtårta med banan och jordgubbar!? Så enkelt men också det godaste!

Nu är vi hemma och tjejerna nattade och jag sitter i soffan och moffar lite tårta? Fler bilder kommer imorgon?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *