7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mat & Bak,  S&S,  Vardag

När allt går åt skogen

 

Efter vi vart hos föräldrarna åkte vi och handlade lite snabbt. Skulle ju baka inför morgondagen som jag nämnde tidigare. När vi kom hem var det matdags och sen blev det lek på rummet ett tag. Nu är dom dock mer intresserade av att klättra på saker, och speciellt mig?

Efter att vi lekt ett tag fick tjejerna hoppa i badet! Det var två skitiga små tjejer efter maten och dom lekte så badrummet var helt blött? Till och med jag fick en dusch! När dom badat klart var dom så trötta så det var bara göra iordning vällingen och bädda om dom!❤

När tjejerna somnat påbörjade jag bakningen. Skulle göra fyra olika moment men allt gick åt skogen på slutet. Allt gick bra i början men på slutet när jag skulle montera allt föll allt samman. Skulle börja med att lägga tårtbotten på en tårtbricka, då gick skiten sönder, och inte i två delar utan miljarder. Lyckades pussla ihop det och skulle då ha på fyllningen. Tappade bunken på golvet men lyckades rädda det mesta och hade på. Detta var ett nytt recept och skiten var så rinnig att den började rinna, kastade in den i kylen snabbt i hopp om att den ska stelna. Skulle flytta på andra fyllningen som ska på imorgon och lyckas slå till bunken så massor åker ut och ner på golvet och i halva kylen. Just där och då kände jag bara att jag aldrig kommer baka igen? Hoppas slutresultatet blir okej iallafall trots att det blev som det blev och trots att det inte blev som jag planerat.

Just nu sitter jag däckad i soffan men ska krypa ner i sängen. Imorgon träffar vi familjen igen som kommer hem från Spanien snart?

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *