Blandat,  Djuren,  Flickorna,  Vardag

On the go

 

Idag har vi verkligen vart on the go! Efter frukosten kastade vi på oss kläder och åkte till bilverkstaden för att lämna in bilen. Snacka om meck för att få ihop logistiken? När vi kom dit fick vi packa ur vagnen och ner med tjejerna, gå in och registrera bilen, få nyckeln till lånebilen, gå ut och koppla ur bilstolarna för att koppla in i lånebilen samtidigt som tjejerna skulle underhållas, bilen var precis så bilstolarna fick plats så vi fick packa in vagnen i vår bil igen, sätta Fia i bärselen, Saga på armen, gå in och lämna min bilnyckel för att sedan packa in oss i lånebilen.. Lagom svettig efter kan jag lova!

När vi väl kommit iväg åkte vi och hämtade Charlie och åkte vidare till stallet. Tjejerna sov i bilen medans jag vattnade alla hästar och matade kaninerna. Dom vaknade precis när jag var klar och vi kunde åka till föräldrarna. Det har vart strålande sol hela dagen så tjejerna lekte i vardagsrummet medans jag låg på altanen och solade min vita kropp! Dom var alltså två meter ifrån mig????

Efter två timmar ringde dom och sa att bilen var klar men att dom inte kunnat åtgärda problemet då dom inte hade delarna, suck? Var bara att packa in oss i bilen igen och åka tillbaka för att lämna lånebilen. Nu fick vi göra som på morgonen men bakvänd ordning. Lika svettig efter denna gång! När vi väl var klara åkte vi till föräldrarna igen och åt mellis och hämtade Charlie samt lekte en stund. Strax efter 16 åkte vi till ChopChop och köpte med en barnlåda åt mig då jag var för slö för att laga mat ikväll. Hem och kånka upp allt för alla tre (läs miljarder) trappor. Klockan 17 var det dags för mat för tjejernas del och efter blev det lek på rummet. Nu är klockan strax efter 18 och jag har nu kunnat äta min kvällsmat!

Vi leker på tjejernas rum nu och det är en enormt trött Saga! Snart dags att göra vällingen och natta mina små krigare❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *