7-9 månader,  Blandat,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  S&S,  S&S första,  Vardag

Jag har skapat två busungar

 

God kväll kära ni! Jag hade svårt att sova inatt på grund av för mycket tankar som snurrade så jag var lagom trött hela förmiddagen. Tjejerna var dock utvilade och busiga som vanligt? Vi åkte och träffade en vän på stationen vid 10 för att lämna en degu och när vi kom dit somnade dom i bilen så när vi åkte hemåt fick det bli en sväng med bilen för att få dom att sova ett tag till! Hade vi åkt hem direkt hade dom inte kunnat sova mer och då hade det vart gnäll innan nästa middagslur.

När jag parkerat bilen hemma vaknade båda direkt och jag tog Fia i bärselen, Saga på armen och Charlie i kopplet och så tog vi en promenad. Vi gick och mötte min moster som skulle komma över på en kopp te! Så det gjorde vi. Vi traskade hemåt och tog en kopp te medan tjejerna lekte och därefter var det lunchdags. Efter lunch lekte vi på rummet och tjejerna busade som bara den? När moster hade gått var det dags att sova middag och eftersom jag var så trött somnade jag med dom ett tag. Jag gillar inte att sova middag men det behövdes idag!

Eftermiddagen har bestått av stallet och bara massa bus och lek med mina tokungar? Dom är så busiga nu, sätter sig själva, drar sig upp mot saker, kryper till det dom vill ha och fort går det! Jag är livrädd? Idag satt jag utanför rummet och pratade med dom för att se om dom kom och visst gjorde dom det, och det sluta med att dom klättrade på varann och höll på! Älskade barn vad jag älskar er❤

När tjejerna somnat passade jag på att hänga tvätt, diska och mysa med valpis. Nu är det dags att krypa ner i sängen och sova! Sov gott?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *