Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  S&S,  Vardag

Myssöndag

 

Hej fina ni! Morgonen bestod av att hänga tvätt, leka och plocka och efter lunch åkte vi till stallet. Har bytt vatten till alla, matat kaninerna och fixat lite. Så skönt att vara vara där och njuta! Tjejerna lekte under tiden och Charlie sprang fritt. Grace är hemma eftersom hon snart ska valpa!?

Efter åkte vi hem till föräldrarna för att vattna i växthuset och låta Charlie springa lös på tomten, och eftersom tjejerna somnade i bilen fick dom ligga och sova på ett täcke? Jag sitter på altanen för tillfället och njuter av friska luften och trots att det är mulet är det varmt! Jag vill så gärna bo här ute, jag hatar att bo i stan! Även fast jag verkligen trivs i lägenheten så är det inte alls vad jag vill.. En dag..

Snart ska vi hem igen och kolla till Grace samt städa lite. Även dags för mellis om en stund. Idag är en riktig mysdag med andra ord! Imorgon kommer BVC för 8-månaderskoll, på tisdag ska vi fika med en kompis och på onsdag fyller tjejernas gammelmorfar år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *