7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  Vardag

Häst i lägenheten?!

 

Hej fina ni! Natten var kass. Båda vaknade stup i kvarten vilket resulterade i att dom fick ligga och leka vid klockan 6 för att sedan kunna somna om till 9! Mamma kikade förbi innan jobbet och satt och väntade i soffan på att vi skulle vakna?

Vi åt frukost tillsammans alla fyra och med sig hade hon ett paket från Babyland med varsin present åt tjejerna! I var det en varsin hopphäst!? Det är inte alls länge sedan jag letade efter just såna! Tjejerna var så nyfikna när dom pumpades upp men sen brast dom ut i gråt? Jisses så läskiga dom var! Försökte med att vi skulle klappa på dom bland annat men det funkade inte alls och efter frukosten när vi skulle leka kunde ingen av dom slappna av så länge hästen var där inne! Dom satt i mitt knä och kramade mig och så fort dom kollade på hästen började dom gråta? Det var ju tur att vi bara blåste upp en och inte båda än haha! Till slut var jag tvungen att visa för dom att jag bar ut hästen från rummet och då kunde dom slappna av och leka? Älsklingarna❤ Det är tur att dom inte är rädda för våra riktiga!?

Eftersom vi sov till 9 idag blev det ingen middagslur innan lunch så båda somnade när vi satt och åt lunch! Var bara lägga ner dom i sängen och nu sitter jag framför TVn och har precis ätit klart. Ska ta och ringa efter lite Neocate, beställa studieböcker och lite annat ska fixas förhoppningsvis innan dom vaknar? Senare idag ska vi handla mat så vi slipper iväg när familjen är bortresta!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *