7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Vi fick besök

Hej fina ni! Vilken skitnatt.. Tjejerna åt dåligt med kvällsmat igår kväll och sov därför inge bra alls! Meeen, vad gör det om 100 år?!? Efter frukost blev det lite lek som vanligt innan förmiddagsluren. Jag vilade med dom då jag också var så trött.

När tjejerna vaknade var det lunchdags och precis när vi skulle äta ringde det på dörren. Där stod tjejernas gammelmoster! Min moster alltså? Hon kom in och tog en kopp te och snackade lite skit. Tjejerna är alltid så fachinerade över hennes klocka så dom fick hålla den efter maten och dom var som förtrollade! Saga är just nu den som ska känna och pilla på allt, medan Fia är den som ska smaka på allt! Om den var så god vet jag inte?

Nu har vi lekt ett bra tag efter maten och det är middagslur för tjejernas del. Om ett tag kommer mamma som slutat jobbet och jag har bakat lite snabbt. Veganska brownies? Jag har inte ätit något onyttigt alls i veckan och tänker därför ta en liten?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *