7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

En dag vid vattnet

 

Idag mötte vi upp tjejernas morfar och morbror vid hamnen efter vi ätit lunch och hämtat deras moster. Det var strålande sol och vi traskade runt där nere och kollade i butiker, köpte varsin glass och satte oss vid vattnet och bara mös. Efter gick vi förbi lekparken men Saga sov så det var bara Fia som fick leka, och efter åkte vi hem och hämtade hundarna.

Jag bara ääälskar detta väder! Sommaren är på väg och så mycket roligt väntar!??

Vi köpte med oss ChopChop till kvällsmat och åt när mamma kom efter jobbet. Sen åkte mamma hem med syrran och min bil och kom tillbaka en stund innan hon åkte vidare på jobb. Tjejerna somnade vid 19 idag och var såå trötta!?

Just nu ligger jag i sängen och ska sova. Imorgon väntar massor med lek och bus med mina prinsessor? Hoppas ni haft en bra dag?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *