7-9 månader,  Blandat,  Bloggen,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Fullproppad dag

 

Hej fina ni! Idag har det vart extremt dåligt bloggande, jag vet. Dagen har gått i ett, jag har ringt massa samtal, fixat hemma, vi har lekt en massa, vart i lekparken, mamma var här och mycket annat så dagen har helt enkelt speedat förbi och först nu har jag kunnat krypa ner i sängen och bara slappna av!?

Vi var till lekparken och gungade innan det var matdags och tjejerna älskar det! Mina små hjärtan? Efter gick vi hem och lagade mat, vegetarisk korvgryta med pasta vilket var succé! Mums tyckte tjejerna!

Efter maten hoppades det i hoppgungan och vi lekte på rummet. Efter dom legat och luftat en stund var det dags att göra sig iordning för kvällen. Som vanligt tvättades dom av, fick nya blöjor, borstade tänderna och på med pyjamas. För att varva ner läser vi pixieböcker i myshörnan och idag blev det Bamse! Jag älskar bamse? Det var två busiga tjejer som skulle klättra på mig, bita mig i benet, ta boken och annat bus men till slut kunde vi läsa i lugn och ro? Efter ett tag var det läggdags och dom bäddades ner och fick vällingen och pussades godnatt som vanligt❤

Tjejerna somnade direkt och idag sänkte vi även deras säng? Stoppa tiden! Dom är ju bara 8 timmar, inte 8 månader snart? Nu blir det film för min del och så hoppas vi på en bra natt! Sov gott?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *