7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  S&S första,  Vardag

Älskade gladfisar

Idag har vi haft besök av Josefin och hennes barn, alltid lika trevligt! Dom hade så snällt med sig present till både flickorna och mig! Tjejerna fick varsin tanborste och jag ett jättefint ljus som inflyttningspresent! Bild kommer imorgon!?

När dom vart här kom mamma och jag åkte och hämtade syrran för att åka till stallet och fixa hagen. Stolparna är satta så det är bara tråden kvar att dra! Så skönt när det är klart!??

Idag var mina små gladfisar tillbaka igen efter npgra gnälliga dagar, men det är ju inte konstigt att dom gnällt heller med tanke på både hosta, förkylning och Fias två tänder! Men idag var dom lika glada som valigt?

När tjejerna somnat för natten tog jag ett bad och ligger nu i sängen och ska sova. Hoppas ni haft en fin dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *