7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Tävling & Sponsring,  Vardag

Alltid tillsammans

 

Godkväll kära ni! Dagen har vart mysig. Vi har bara tagit det lugnt, lekt, busat och när mamma kom efter jobbet passade jag på att fixa och städa.

Vädret är ju bara underbart! Jag älskar solen, värmen, dofterna och alla minnen som kommer? Sommaren har massor av roligheter att erbjuda! Grace ska ha valpar om 20 dagar, jag fyller år 1 juni, vi åker på vår årliga tjejtrip till Stockholm 11 juni, kryssning 28 juni, ja bara massa roligt med andra ord??

Nu är det sovdags för min del och imorgon välkomnar vi helgen med öppen famn? Glöm inte delta i tävlingen på Instagram i samarbete med Twistshake! Louisesofialarsson ?

Gillar ni vår nya header? Jag älskar bilden! Världens finaste flickor❤ Jag har fortfarande svårt att förstå att det är mina flickor, det är min kropp som skapat dessa små underverk, mina barn! Jag älskar er så det gör ont och jag kommer alltid finnas där för er, oavsett vad! Vi ska alltid vara tillsammans❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *