Familjen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  Vardag

Fina små dockor

 

Hej kära ni! Efter lunch kom min mormor hit och vi åkte till Erikslund för en fika. Vi kollade i affärer och strosade omkring bara. Jag köpte två klänningar åt tjejerna och mormor varsina strumpor! Efter blev det fika på Espresso House. En muffin och latte för min del och macka för tjejernas del!?

Hela tiden blev vi stoppade av folk som ville kolla på tjejerna och berättade hur fina dom är. Flera sa att dom såg ut som små dockor och självklart blir man så stolt att man spricker? Tänk att Min kropp skapat dessa små underverk!

Efter Erikslund åkte vi och hämtade syrran som då slutat skolan och vi åkte hem och lekte på tjejernas rum. När mamma kom efter jobbet åkte jag och syrran och handlade mat samt en olja på The Body Shop. Kan jag tycker jag det är bäst för tjejerna att få vara hemma och leka istället för att sitta i vagnen och handla. Det är en sak när man kollar i butiker men att handla mat när alla slutat jobbet är en annan femma! Så dom fick vara hemma och leka med deras mormor?

Tjejerna nattades som vanligt 18.30 och båda somnade gott. Dock vaknade Saga med världens magknip en timme senare och var totalt otröstlig! Jag lyckades hjälpa henne att bajsa men varken det, massage eller något annat funkade, hon bara gallskrek och spände hela kroppen? Efter en lång stund av ständigt skrik och tårar lugnade hon ner sig och vi tog ett varmt bad tillsammans så magen skulle kännas bättre. Hon plaskade lite då och tyckte det var mysigt. När vi gick upp var hon glad och busade som vanligt men efter ett tag blev det samma sak igen. Lugnade ner sig sen och sen samma visa igen. Efter ett tag blev det lugnt igen och nu har hon sovit ett tag utan uppvak. Älskade lilla groda, att se sitt barn ha ont och att inte kunna göra något är fruktansvärt och även jag grät.. Hade så gärna tagit hennes smärta? Nu hoppas jag bara hon slipper må dåligt inatt❤

Hoppas ni haft en fin dag, vi har njutit till tusen av det underbara vädret. Idag har det verkligen vart sommarvärme!☀️ Nu är det dock dags för en dejt med John Blund! Godnatt fina ni!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *