4-6 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  Mat & Bak,  S&S,  S&S första,  Vardag

Äggstra kul i påsk

 

God kväll kära ni! Efter maten idag blev det fika hos oss innan mamma skulle vidare på jobb. När mamma åkt somnade vi alla tre i myshörnan och sov kanske lite väl länge?? Men men! Efter sovstunden var det matdags och eftersom det blev så förskjutet var det i princip dags att göra iordning dom för kvällen direkt efter!

När tjejernas pussats på och bäddats ner för natten passade jag på att fixa här hemma. Dels plockade jag undan lite, fixade tjejernas påskägg som dom ska få imorgon, diskade och fixade lite mat och puréer! Idag gjorde jag två smoothies var åt dom som jag frös in, perfekt när man ska bort. Två var med banan, hallon, avokado, yog-oat och havredryck, och dom andra två var med banan, blåbär, avokado, havregryn, yog-oat och havredryck! Supergoda! Avokadon gör dom ju lite mer mättande och ger absolut ingen smak så det är toppen!?

Hörni, ger ni påskägg? Det blir ju lite äggstra kul?? Dåligt skämt pappa skulle kunna dra? Karlar! Nej men skämt å sido! Igår gick vi äggjakt hos föräldrarna, jag fick godis, badsalt, skor och en tröja, superfina!! Tjejerna fick pixieböcker (några lämnade vi kvar då vi har dom hemma), bitleksak, tröjor och skor! Också superfina?

Nu ligger jag i sängen och ska kolla på någon film innan det är sovdags. Imorgon blir det påskmiddag hos moster! Sov gott fina ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *