4-6 månader,  Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  Mat & Bak,  S&S,  S&S första,  Uppfödning,  Vardag

Landet i mitt hjärta

När vi kom till föräldrarna var det mellisdags för tjejerna och idag blev det som jag nämnde banan- och hallonsmoothie! Nedan ser ni resultatet av matningen? Fina tjejer? Efter mellis åkte vi till stallet, jag, tjejerna och mamma. Vi fixade dels klart allt och dels tränade jag Yster.

Blev NH-träning på rakan för hans och han var superduktig! Kändes så skönt att träna igen och bara få vara med hästarna! Tyvärr har dom hamnat i andra hand ett tag eftersom tjejerna hatat babyskydden och dels för att jag behöver någon som kan ta dom emellanåt när vi är där så jag kan träna hästarna tex.

Jag saknar att vara på landet varje dag, fixa i stallet och bara andas in den friska luften! Hade vi kunnat hade vi bott där nu men det får vänta tills studierna är klara! Men landet ska vi tillbaka till! Finns ju inget bättre?

Efter stallet blev det mat för tjejernas del och sen påskäggsjakt då vi inte hinner i helgen eftersom mamma jobbar! Så mysigt och en riktig tradition men jag berättar mer om det imorgon? Vi kom hem ganska sent och tjejerna kom i säng först klockan 20, alltså en timme sent, men ibland måste man få bryta rutinerna lite! Sjölv har jag precis krupit ner i sängen och ska kolla Ex on the Beach och sen ska jag sova!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *