4-6 månader,  Blandat,  Flickorna,  Mat & Bak,  S&S,  S&S första,  Vardag

Skitungar

 

Hej fina ni! Idag vaknade vi upp till ett mulet Västerås och stundvis regn. Vi gick upp ganska tidigt och packade ner tjejerna i vagnen för att ta en promenad med hundarna! Jag må vara konstig men jag tycker det är mysigt när det regnar ute! Att sitta inne i soffan (som jag sålde?) framför TVn med en filt och bara mysa?

Flickorna åt precis mat. Idag blev det vegansk lasagne vilken var supergod, men ratades av tjejerna? Ska frysa in små portioner åt dom ändå så får väl jag äta resten! På bilderna ser ni hur fina dom blev efter maten iallafall? Efter dom sovit middag blir det bad för båda!

Hoppas ni får en fin dag!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *