4-6 månader,  Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Mat & Bak,  S&S,  S&S första,  Vardag

Dessa små riskorn

 

Dagen har bestått av mys och bus inne eftersom det vart så dåligt väder! Så mysigt❤ Vi har lekt, sjungit, läst böcker och tränat på att gå?

Senaste tiden har tänderna spökat som bara den.. Dåliga och oroliga nätter, frätande bajs, miljarder blöjbyten och gnälliga tjejer. Dessa små riskorn är verkligen jobbiga! Ikväll jade jag på MAMs gelé vilket gjorde susen! Inget oroligt gnäll efter läggning och båda sover gott igen? Håller tummarna på en bra natt?

Har fått lite gjort idag, bland annat diskat, gjort puréer till tjejerna, städat, tvättat, hängt tvätt och fixat till djuren! Effektiv dag med andra ord! Fick även meddelande om att bilstorlarna är på väg, samt även det jag beställt till djuren och tjejernas paket finns att hämta ut så imorgon ska det hämtas grejor? Nu ropar dock John Blund på mig! Hoppas ni haft en bra dag?

Dagens veganska lasagne nu infryst

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *