0-3 månader,  4-6 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  Graviditeten,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Det är positivt?!

Inlägget är i samarbete med Libero

Jag minns det så väl, dagen jag kände på mig att något var annorlunda. Jag satt i soffan och kollade på “The Little Couple” där pappan i familjen fyllde 40år och mamman i familjen överraskade honom med en fest. Hon hade spelat in en video där alla nära och kära berättade saker om honom, grattade och talade om hur mycket dom tyckte om honom, och där satt jag och grät för jag tyckte det var så fint!

Jag har alltid vart känslig, men så känslig har jag aldrig vart tidigare och i den stunden i såg jag att något var annorlunda! Dagen efter köpte jag graviditetstest som morgonen därpå bekräftade min känsla!

Den där känslan när man precis kissat på stickan och försöker låtsas som att man inte är nervös och fipplar med något under tiden man väntar på resultatet, den där känslan som säger att “är du gravid kommer du bli chockad men överlycklig”, men också “är du inte gravid kommer du bli besviken trots att du inte planerat att skaffa barn nu”. Man försöker att inte ta tid men väntar på att sekundrarna ska gå fortare trots att det känns som tiden går bakåt.

Jag kollade på stickan och insåg snabbt att ja, visst är det ett plus! Jag satte mig på badrumsgolvet och fattade ingenting. Jag hade ju känt känslan av att jag var gravid, men det var så overkligt! Helt plötsligt hade jag en minimänniska i min mage! Känslan var galen!

Jag satte mig i köket och ringde min kompis. Jag berättade, jag grät, av lycka, chock, rädsla och alla andra känslor man kan känna. Jag tvivlade aldrig på mitt beslut, jag visste. Men den där känslan att man helt plötsligt, 9 månader framåt i tiden ska bli mamma, den känslan är svår att beskriva med ord!

Jag åkte ut till föräldrarna och tog en promenad med mamma. Vår vanliga promenad. Vi pratade som vanligt men hela tiden tänkte jag på hur jag skulle berätta för henne. Till slut, innan vi var hemma tog jag mod och berättade. Jag behövde bara säga att det var något jag ville berätta, och hon förstod direkt. Vi pratade länge, jag grät, berättade mina känslor och sa även direkt att det här kommer ske. Jag ska bli mamma.

Kort därpå fick jag veta att jag inte bara skulle bli mamma, utan tvåbarnsmamma på en gång! Vilken vändning livet tog, och tänk så underbart allt kan bli trots att man planerat på ett visst sätt som helt plötsligt ändras! Denna resa är den bästa jag vart med om och bäst av allt är att den fortsätter!❤

Ni har väl inte missat nya Liberoklubben? Där kan du lägga upp bilder, göra inlägg och följa ditt/dina barns utveckling! Du kan även bjuda in familj, släkt och vänner så dom kan följa er? Så här ser min profil ut;

Nya Liberoklubben hittar du HÄR

Kolla även in filmen som handlar om nya Liberoklubben HÄR och glöm inte följa Libero på Facebook!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *