4-6 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  Vardag

Utslagen på sängen

Hej fina ni! Hoppas ni haft en bra dag! Vi vaknade vid 8 idag och gick upp för att äta frukost. Sedan blev det lek och bus på tjejernas rum innan det var dags varva ner för att sedan sova middag. Lagom till tjejerna vaknade var det lunchdags och efter det tog vi en promenad i vårsolen med tjejernas gammelmormor.

Blev en lång promenad till Hälla (eller lång och lång..) frö att handla lite fröer och bara få röra på sig lite! Såå skönt! Tjejerna sov på vägen dit och var vakna på vägen hem. Jag köpte lite fröer, en vattendunk till stallet, blommor och toapapper? Wohoo!

Efter Hälla traskade vi hem och tog en fika hos mig. Blev kaffe och snickerskaka för mig och mormor och smoothie för tjejernas del. När mormor åkte kom mamma efter jobbet och vi lekte med tjejerna och snackade sedan lite skit i köket innan det var dags att laga mat, igen! Tjejerna var dock så trötta så maten var inte ett dugg intressant och istället fick dom byta om till pyjamas och bäddades ner med vällingen!

Nu är jag själv och har kastat mig på sängen fast jag borde plocka här hemma.. Beställde lite saker till smådjuren och betalade även kennelnamnet! Känns skönt iallafall? Ska fixa iordning lite mat åt mig också och sen ska jag cykla?? Och nej, inte vanlig, på träningscykeln i vardagsrummet?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *