4-6 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  Mat & Bak,  S&S,  Vardag

Bästa som finns

Godmorgon fina ni! Hoppas ni sovit gott! Vilken natt vi haft! Flickorna somnade vid 18.30 igår och vaknade för mat 04.30, somnade sedan om till 07.30 och kom då upp och gosade i min säng❤ Duktigaste tjejerna❤

Jag vaknade imorse av att tjejerna låg och lekte och pratade med varann i sin säng så jag smög och kollade och då hade dom lagt sig tvärs över sängen och låg och höll på med varandras händer och pratade? Mammahjärtat smälte!!❤❤

Efter vi gosat en stund i min säng gick vi upp och gjorde gröt. Idag blev det banan till? Dom åt en halv portion var och började sedan gnugga sig i ögonen. När dom var klara torkades dom av och vi gick och la oss i myshörnan och läste pixie. Båda somnade precis när boken var läst? Så nu sover tjejerna på mig och det är ju det bästa som finns❤

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *