4-6 månader,  Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  Mammarollen,  Mat & Bak,  S&S,  S&S första,  Uppfödning,  Vardag

Lördagsmys

Dagen har vart lugn och skön med bara massa gos och lek! Pappa besiktigade min bil i förmiddags och vid lunch hade vi besök av en familj som är intresserade av degus. Vi tajmade in när flickorna sov så det gick smidigt?

Efter 14 kom mamma efter jobbet och ganska snart var det dags för mellis för tjejerna. Idag blev det smoothie vilket var första gången för tjejerna och gissa om dom älskade det!? Jag har köpt klämmisar så vi kan göra egna och idag blev det alltså smoothie i en att dela på. Banan, jordgubbar och havremjölk och det smakade supergott! Flickorna fattade direkt att dom skulle suga på pipen och dom åt upp allt! Mina tjejer växer för fort❤

Vi har tränat för fullt idag och här ser ni tjejerna träna på att krypa! Får panik över hur mycket dom lärt sig på så kort tid!!❤

Mot kvällen blev det mat, majspuré, palsternackspuré och avokadopuré. Saga ratade maten idag men det slank ner med hjälp av katrinplommonpuré!

Eftersom dom sov middag så sent idag vaknade dom efter klockan 13, vilket resulterade i två sovande barn strax innan 17.30? På tok för tidigt men det var omöjligt att hålla dom vid liv, så dom nattades då fast dom redan sov? Blir nog tidigt imorgon men dom kommer inte få lika imorgon utan sover sista middagsluren 14-15! Det är den vanliga tiden? Då håller dom sig vakna och somnar som vanligt 19.00.

När tjejerna somnat åt jag kvällsmat och efter var jag sugen på choklad, så jag slängde ihop en chokladmousse! Jag gillar när det är små bitar i så det fick det bli? Men imorgon tas vardagen tag i igen och min träningscykel ska hem! Dock måste man ju unna sig på helgerna!??

Nu är det sovdags för mig då jag dels är trött men även tror att det blir en tidig morgon imorgon även om jag kommer försöka trycka på att det inte blir jättetidigt iallafall? Sov gott fina ni!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *