4-6 månader,  Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Mat & Bak,  S&S,  S&S första,  Vardag

Pannkaksfredag

Hej kära ni! Idag har vi fixat hemma, hämtat syrran, vart i stallet, lekt och fixat till djuren! Jag vet att senaste dagarna vart dåliga vad gäller bloggandet och jag lovar bättring! Har vart fullt upp non stop!

Mamma och syrran var här hela eftermiddagen och har precis åkt. För tillfället sitter jag med två urtrötta tjejer som snart ska få välling och sova!❤

Idag körde vi pannkaksfredag och flickorna fick äta minipannkakor för första gången, succé! Till fick dom havregryck och hallonpuré!? Båda älskade det! Dom fick små bitar att plocka med själva och så gav jag dom emellanåt! Mer pannkaka blir det framöver!?

Nu ska jag koka lite välling och sen ska jag natta barn❤

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *