4-6 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Var är mamma?

Godkväll fina ni! Dagen har i princip sett ut som gårdagen vad gäller flickorna och 6-månadersfasen och jag står fast vid att den är den jobbigaste hittills? Som jag sagt tidigare är det såå mysigt att dom bara vill vara med mig, men som ensamstående är det många andra bitar som ska tas tag i om dagarna med, så som att fixa hemmet! Och flickorna är så klart viktigast!❤

Jag har börjat med att säga “var är mamma?” Till tjejerna, oftast när dom kollar på annat, och då kollar dom alltid direkt på mig! Helt galet!! Dom förstår att jag är deras mamma? Haha alltså, jag är så stolt och lycklig!!❤ Finns det något bättre?!

Vi packade ner oss i vagnen och tog med hundarna på en promenad i regnet för att gå och möta mamma när hon slutade jobbet. Mysigt men kallt! Var tog vårvärmen vägen?! Flickorna blir så glada när dom träffar resten av familjen vilket gör mig så glad! Dom har verkligen världens bästa mormor, morfar, morbror och moster!?

Just nu ligger jag och sover i princip. Hoppas på en bra natt inatt igen och att vi får lite fint väder så vi kanske kan gå till lekparken och gunga? Sen blir det att hämta syrran och åka till stallet! Hoppas ni får sova gott inatt?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *