4-6 månader,  Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Ny dag, nya tag

Godmorgon fina ni! Gårdagen var bara skit rent utsagt. Pratade med idioter till människor som försöker få djur gratis, tjejerna är inne i sin värsta fas hittills (6-månadersfasen), och annat som inte gick som det skulle. Tjejerna somnade som vanligt igår kväll men Fia vaknade och vägrade somna om förrän klockan var 23 och eftersom dagen redan vart kaos låg huvudvärken och tryckte.. Till slut somnade hon och jag somnade direkt jag med! Tjejerna sov bra inatt och vaknade inte förrän 05.30 för mat och somnade om till 07.00!?? Tack!! Det behövdes verkligen!

Just nu ligger vi bara och gosar i min säng men ska väl ta och gå upp snart! Idag blir det bara lugnt. Ska försöka få något gjort här hemma och sen blir det en power walk!?

Hoppas ni får en fin dag i detta tråkiga väder?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *