4-6 månader,  Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  Uppfödning,  Vardag

Skyll dig själv!

Haha ja, ni såg kanske min synd tidigare idag? Som ni även fick recept på! Hur som helst förstår ni säkert hur jag mådde efter. Mjölk = må skit. Så blir det när man äter något man inte tål..?? Får skylla mig själv!

Hur som så kom syrran efter skolan. Vi fotade tjejerna lite innan mamma kom efter jobbet och sen kastade jag och mamma oss iväg för att hämta släpet och lasta in två garderober som skulle hem till mig. Alltså, nej tack! Aldrig igen! Nu är det kaos i lägenheten, chinchillabur i hallen plus två vagnar, garderob och kartonger i vardagsrummet, kläder i djurrummet, ja ni hör ju!

Imorgon ska det fixas här hemma innan moster kommer på en fika, och sen blir det roadtrip! En bra torsdag hoppas vi på!??

Nu ligger jag i sängen och flickorna sover sedan ett par timmar tillbaka, även jag ska sova nu så jag orkar upp imorgon? Godnatt fina ni?

Alltså titta på mina prinsessor! Stoltare än jag kan ingen vara! Mitt liv, mitt allt❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *