4-6 månader,  Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mat & Bak,  S&S,  Vardag

Hästmys

Efter tjejerna ätit lunch packade vi in oss i bilen och styrde mot ChopChop för att köpa med mat till mig, mamma och syrran som vi skulle möta i stallet! Vi käkade direkt när vi kom dit och efteråt började jag gå igenom hagarna då dom innan länkat samman hagarna väldigt konstigt så elen gick inte runt. När jag var klar gick elen runt och hästarna håller sig nu på rätt sida?

Tjejerna satt i vagnen och kollade men efter ett tag blev Saga sur så hon fick komma upp och hälsa på Ture, en av våra fem hästar. Världens snällaste kille och Saga var fascinerad? Han hälsade även på Fia i vagnen som också tyckte det var spännande?

Livet på landet är verkligen det bästa, och dit ska vi! Kämpar allt jag kan för att ta oss dit❤

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *