Blandat,  Bloggen,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Uppfödning,  Vardag

Goodmorning sunshine

Godmorgon fina ni! Blev inget inlägg igår kväll då varken telefon eller dator ville samarbeta? Båda är så fulla att dom inte funkar som dom ska.. Kan tex inte smsa från mobilen så måste göra det från datorn och alla appar jag går in på stängs ner direkt! Måste tömma dom snarast så jag kan ta nya bilder och blogga normalt igen?

Natten var så där. Båda sov ganska oroligt och vaknade 01 och 05 istället för 03 och 07. Ingen jätteskillnad men fortfarande inte som vanligt! Dom fick som vanligt gosa i min säng på morgonen och jag ligger alltid och blunda lite då och dom ligger alltid och känner i mitt ansikte! Så mysigt! Dom ligger och tar på min näsa, öron, ja ni förstår nog hur jag menar, men det är så mysigt❤️ Bästa starten på dagen!

Dagen bjuder på lite blandad kompott! Dels måste vi åka och köpa degumat, 14.30 ska vi till strömsholm med Grace för ögonlysning, 17 kommer en familj och hämtar två degus och sen är det bara göra kväll! Emellan allt det där ska vi leka, busa och gosa också?

Ni får en gammal bild tills jag fixat telefonen och datorn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *