Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  Vardag

Vi flyttar hit

Alltså, hej våren? Solen skiner som aldrig förr, det är varmt ute, snön smälter, gräset tittat fram, kunde det vart bättre?! Lycka är!☀️

I förmiddags åkte vi och köpte choklad och åkte sedan förbi stallet för att kolla till hästarna då Bebbe nu är tillsammans med Rally och Ture. Alla levde och var glada och kom fram när jag kom??  Sen åkte vi hem till föräldrarna för att fixa klart pappas tårta! Han fyller år idag och blir hela 41år!? Grattis!?

Tårtan är klar, den ska bara dekoreras. Just nu äter jag lunch och tjejerna sover. När tårtan är klar ska vi ta en promenad med hundarna separat då Grace löper. Har även bokat in tid för ögonlysning på onsdag!? För Grace alltså?

Nu ska jag njuta av vädret och bara drömma mig bort till när vi själva bor så här!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *