4-6 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Födelsedagsfirande

Godkväll kära ni! Sist jag skrev satt jag och åt sen lunch medan flickorna sov middag. Strax därpå tempererade jag chokladen som skulle dekorera tårtan, och sen vaknade flickorna så jag underhöll dom samtidigt? Multitasking på hög nivå!

Tårtan bestod av chokladbottnar, maraboufluff, blåbärsmousse, marängsmörkräm smaksatt med blåbär, mirror glaze och dekorerad med tempererad choklad! Utseendet blev inte alls som tänkt då jag beställt hem saker för att kunna göra en båt, och en fisk med spö då pappa älskar att fiska, men jag har inte fått hem det än trots att jag beställde i tid så jag fick improvisera! Sjukt nöjd med mirror glazen då det var första gången jag använde mig av det!??

Tog en promenad med hundarna när vi var klara med tårtan och när vi var ute träffade vi pappa som kom från jobbet. Blev Spicy Hot innan gästerna kom och sen svulla fika denna underbara måndag!?

Idag sover vi kvar här hos föräldrarna för att vi skulle slippa stressa hem till läggning. Dom somnade senare än vanligt men inget konstigt alls eftersom eftermiddagen och kvällen inte vart som vanligt, massa folk och stoj men efter ett tag lyckades dom somna gott. Jag och syrran åkte och fixade hästarna när gästerna hade åkt och nu har jag precis krupit ner i den osköna sängen i mitt rum! Saknar min säng?

Blir en tidig morgon imorgon då vi dels ska ta ut och mata hästarna och sen hämta mat åt tjejerna innan dom ska äta! Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Livet som småbarnsförälder????❤️ Men jag skulle inte byta det mot något i världen!?

Min telefon är full så jag kan inte ta några bilder men bilder från idag kommer imorgon när jag lagt över allt på datorn, tog med mammas och syrrans telefon?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *