4-6 månader,  Blandat,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Egna äventyr

Flickorna har börjat ta sig iväg på egna äventyr, vilket denna mamman tycker är lite väl tidigt? När vi kom hem från Strängnäs idag la vi oss i deras babynest och lekte och när vi låg där tog jag upp telefonen för att skicka ett sms, ser i ögonvrån hur Saga tar sig iväg och innan jag hinner sätta mig upp hör jag en duns och där ligger ungen med huvudet och halva kroppen utanför babynestet! Det är inget litet nest dom har och ändå gick det på mindre än två sekunder för henne att ta sig förbi både gym och Fia!

Jag lämnar dom aldrig någon annanstans än i deras säng eller på golvet eftersom dom länge ålat sig fram men nu var det mer riktigt krypande! Hallå!! Krypande?! Stoppa tiden!! Jag hänger inte med! Nu ska man alltså behöva oroa sig över var dom tar vägen?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *