Djuren,  Flickorna,  Mat & Bak,  S&S,  Uppfödning,  Vardag

Kvällsprep

I eftermiddags åkte vi snabbt till Erikslund för att köpa byxor åt mig innan vi åkte hem till oss. Flickorna skulle lagom ha sin kvällstrött när vi kom hem så det var bara ställa sig och fixa? Mamma och syrran mös med tjejerna under tiden och stannade medan dom åt. Till gröten blev det hallon och blåbärspuré! Mumma! Dom älskar blåbär, vilket jag tror syns på bilderna??

Flickorna somnade 18.30 efter vällingen och då var det bara dags att ställa sig och packa och fixa inför morgondagen. Kläder åt oss alla tre är framplockat, utställningskoppel, nummerlapp och allt annat som ska med är framme och redo att packas ner. Grace fick ett långt bad, rengöring av öron, tänder och kloklippning så nu är hon fin inför morgondagen. Det är länge sen jag ställde ut henne nu så är galet nervös, blev ju gravid mitt upp i allt! Har inga höga förhoppningar iallafall efter som det är så länge sen?? Hon är världens finaste för mig❤️ Hon fick dock bara gå på gräset sista promenaden så hon inte skulle skita ner sig, hon ska vara skinande vit imorgon?

Blir en tidig morgon, ska hinna duscha och fixa mig innan vi packar in oss i bilen och åker och hämtar syrran som ska agera barnvakt. Grace ska även hinna till veterinärbesiktningen innan hon ska in i ringen så vi får vara ute i god tid då alla ringar började samtidigt! Gaaah, håll tummarna för oss!

Nu är det sovdags så vi är pigga inför imorgon! Natti fina ni?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *