Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Bästa med att vara mamma

Det bästa med att vara mamma är helt klart all den kärlek man får tillbaka! Att man skulle älska sina barn visste man ju innan, men detta.. Kärleken är verkligen obeskrivlig!

Livet med barn kan stundvis vara jobbig, man får inte sitta ner, man hinner knappt äta, ibland skriker dom utan anledning, när dom bara ska sitta på en och inget annat duger, ja ni vet hur det är! Men livet med barn är också det bästa jag vet! Innan kunde man ju bara föreställa sig men att få barn var det bästa som kunde hända mig!

Det spelar ingen roll att det inte blev som planerat, att jag blev ensamstående till två små, att jag inte har en karl att dela deras framsteg med, allt jag behöver är mina barn. Jag är jordens lyckligaste människa och känner mig så stolt över att kunna kalla mig själv för mamma! Det är som att det alltid vart så!

Bästa med barn är helt klart att se deras utveckling. Att få vara med på varje steg, första skrattet, första ordet, första tanden, ja allt! Jag skulle aldrig vilja byta familjelivet mot något annat❤️

Älskade barn, ni är mitt allt❤️❤️

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *