4-6 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Dagsupdate

Hej fina ni! Dagen har vart lugn men ändå har det vart fullt upp så först nu har jag kunnat sätta mig två minuter!

Natten var helkass! Båda har vart extremt gnälliga, gasiga i magen, röda om kinderna och inatt fick dom även feber. När vi gick och la oss (eller jag, ca 23) låg tempen på 38.8  och när dom vaknade 01.30 och jag skulle ta tempen visade örontempen på för låg temp, vilket absolut inte stämde då båda var supervarma, så jag tänkte att jag tar rumptempen men då funkar inte skiten! Gav alvedon iallafall och efter det kunde dom sova någorlunda! I vanliga fall sover dom med pyjamas och täcke och inatt sov dom i blöja och med gallerfilt.

Till morgonen var dom någotlunda pigga men hela dagen har dom vart gnälliga emellanåt, pruttat enormt mycket och haft magknip samt sovit mer än vanligt.

Mamma och brorsan kom vid 14 och mös med tjejerna och när mamma åkte och hämtade syrran för att göra synundersökning inför övningskörning så tog jag och brorsan tjejerna och hundarna på en promenad. Så skönt att komma ut och båda flickorna sov hela vägen?

Lagom till vi var hemma kom även syrran och mamma tillbaka så vi fikade lite och planerade pappas tårta! Pappa kikade även förbi en snabbis efter jobbet och mös med tjejerna och skruvade loss diskmaskinen som jag nu sålt. Köpte den och trodde jag skulle använda den varje dag, men jag har inte använt den en gång så kändes vara onödigt!

Nu ligger flickorna och sover och jag står och lagar mat åt mig själv. Pasta med carbonara blir det idag!? Så gott! Blir en tidig kväll för min del för jag gissar att natten blir dålig igen. Båda är väldigt varma så vi får se om dom behöver alvedon inatt. Låt detta gå över nu??❤️

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *