4-6 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  Mammarollen,  S&S,  S&S första,  Vardag

Stolt mamma

Godkväll! Mamma kom hit efter jobbet och mös med tjejerna medan jag fixade här hemma. Packade upp sista sakerna från Ullared, dammsög, diskade, hängde tvätt, ja ni vet sådant roligt som bara måste göras?

Senaste dagarna har flickorna blivit mer och mer som små minimänniskor, haha konstigt det lät men dom har börjat ta saker av varann, alltså dom vet vad dom vill ha och tar det! Så roligt att se hur dom utvecklas hela tiden, och ena dagen kan dom lära sig något helt nytt! Jag är så oerhört stolt över mina tjejer! Att få titulera sig som mamma till dessa små prinsessor är bara för underbart! Dom är det bästa som kunde hända mig❤️

När mamma åkte var det dags att göra gröt åt tjejerna så dom satt i matstolarna och tittade. Till gröten blev det blåbär vilket bara är såå gott! Nöjda tjejer som kastade i sig maten och när Fia fick vänta för att jag matade Saga började hon prutta med munnen så det sprutade blåbär överallt? Saga somnade i stolen 18.10 och det gick verkligen inte att få liv i henne så dom gjordes iordning, Saga sov under tiden. Bäddade om dom och gav vällingen, och som vanligt somnade dom direkt!

När tjejerna somnat hade vi möte på telefon med föreningen vi har, djur ni vet? Så nu ligger jag i sängen och vet inte vad jag ska kolla på! Tips? Mitt Netflix är slut så har ingen aning om vad jag ska somna till??? Morgondagen bjuder på besök till BVC för vanliga kollen och även för vaccination, help me! Eftersom den innehåller laktos är jag ganska säker på att dom kommer må dåligt efter så vi blir bara hemma, det blir max en promenad för att få lite luft! Om dom inte får feber och mår dåligt så klart! Håll tummarna?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *