Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  S&S första,  Vardag

Många bollar

Min syster brukar mobba mig när jag säger att jag har många bollar i luften, men det är faktiskt så. Imorgon måste jag åka till Alingsås och hämta en deguhona och då tänkte vi att vi svänger förbi Ullared på vägen! Lite spontant så där. Så idag har vi haft en familj här för att kolla på deguna, sen stallet, sen kom mamma så jag kunde åka pch köpa blöjor, sen mata barn samtidigt som jag tillagar vällingen så den hinner svalna tills dom ska äta, moster kom förbi, nu mata barn och sen laga mat åt mig själv för att efter det packa inför imorgon och sedan försöka få någon timmes sömn så man orkar köra?

Dagen har vart hektisk med andra ord pch jag har precis kunnat sätta mig ner. Jag måste kasta ihop något att äta och ta en huvudvärkstablett då huvudet börjar säga ifrån. Det var ju det här med att inte glömma sig själv!

Hur som helst, det är fredag och helgen bjuder på lite roliga saker! Bland annat Ullared imorgon? Det är lågsäsong så därför vågar vi oss in? Så mycket som tjejerna behöver så passar perfekt med en roadtrip??

Hoppas ni får en mysig kväll?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *