Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Torsdagslyx

Mamma kom hit efter jobbet och hann mysa en stund med tjejerna innan pappa ringde och sa att vi skulle lyxa till det med kinabuffé så jag, mamma och tjejerna mötte upp pappa och syrran på stan för lite god mat! Brorsan sover hos farmor och farfar ikväll så han har fått gott han med?

Flickorna charmade alla på restaurangen och ingen kunde äta i lugn och ro, alla kollade på dom istället? Men man kan ju inte låta bli när dom pratar med allt och alla, håller på och låter på nya sätt, Kern och skrattar❤️ Älskade ungar❤️

Eftersom vi var på restaurang blev det ju lite annorlunda ikväll vad gäller rutiner så dom fick gröt vanlig tid men där när vi åt och sen var vi hemma strax innan 20 så fick slänga ihop välling snabbt och göra iordning tjejerna för kvällen. Det tog ett tag innan dom somnade men nu sover dom gott?

Nu är det dags för mig att sova med? Hoppas ni haft en fin dag?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *