Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Stallmys

Efter att vi ätit lunch packade vi in oss i bilen och hämtade syrran för att sedan åka till stallet. Flickorna sov ett tag i bilen så jag hann ta en promenad i solen och det underbara vårvädret med ena hingsten! Märks att hästarna också har vårkänslor?? En gaaalen hingst vill jag lova!

Verkade Rally och Bebbe, våra två hingstar och borstade av dom medan syrran fixade i stallet samt tog hand om tjejerna så jag kunde verka i lugn och ro. På söndag ska dom andra också verkas.

Det är så lugnt och skönt i stallet och alla bara njuter! Flickorna satt i extravagnen jag hade tagit med och kollade så nöjt på allt. Och ja jag vet att åkpåsarna är gigantiska? Men vad gör det?! Dom ska ju hålla sig varma?

Efter stallet släppte vi av syrran hemma för att sedan åka hem till oss och lagom till vi kom hem var det matdags för tjejerna. Nu ligger dom och leker medan jag fixar lite här hemma?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *