Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mat & Bak,  S&S,  S&S första,  Vardag

Planering pågår

Idag stod skridskoåk på schemat vilket är minst två år sedan jag gjorde sist! Tycker det är så roligt att åka skridskor så var kul att åka idag! Det var jag och syskonen som gled runt på isen medan mamma och tjejerna kollade på?

Efter åkte vi hit och bara va, så skönt! Flickorna lekte på sin lekmatta och snurrade runt som tokar! Att dom ligger på samma ställe som man lagt dom på är ett minne blott? Busungar, sluta växa❤️

Kvällen har vart lugn. Jag har gjort fruktpureér till förbannelse. Det blev blandningar med hallon, blåbär, äpple, päron och mango? Så smidigt att frysa in i iskubformer och plocka fram när man ska ha! Dom fick smaka allt under tiden det blev klart och favoriten är helt klart päron! Och hallon? Sen blev det gröt med mango. När dom ätit klart var dom fulla med gröt att man undrade om dom rullat runt i maten?

Sitter och försöker planera lite då jag behöver åka till Alingsås och hämta en deguhona, vi tänkte om vi eventuellt skulle svänga förbi Ullared som hastigast och handla det viktigaste, men det är mycket som ska planeras! Bara att få allt praktiskt att fungera är ju meck bara det? Men man fixar allt!

Flickorna sover sedan 19 och jag ligger och halvsover. Ska strax sova tänkte jag, man vet ju aldrig hur natten blir! Hoppas ni haft en fin dag?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *