4-6 månader,  Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Sova, vad är det?

Ja, sova, vad är det?  Efter gröten blev det ett bad för mina två små nergrötade flickor. Så nöjda och glada tjejer, dom bara älskar att bada!? Efter badet var det dags för kvällsrutinerna och det var två trötta tjejer!

Som vanligt somnar dom med flaskan i deras säng för att dom inte ska behöva vakna till när dom läggs ner, så båda somnade direkt efter dom fått vällingen. Fia vaknade ett tag senare och vägrade somna om! Jag försökte allt som jag brukar när dom inte kan sova, dra med handen mjukt på ryggen, buffa på rumpan, sjunga, dra med fingret över näsan och pannan, ha handen på magen så det blir lite tyngd, inget funkade så till slut fick hon komma upp. Nöjd tjej vill jag lova!

Mamma kom strax efter 19 då hon slutat jobbet och fick då gosa med Fia en stund. När hon åkte försökte jag lägga henne igen men icke, hon skulle inte sova. Gick på toa och hör hur Saga börjar vakna, går in och kollar och då har Fia lagt sig i höjd med Sagas huvud och sparkar henne i huvudet.. Försökte söva henne igen men då blev hon arg så återigen fick jag ta upp henne.

Vi gosade i min säng och jag brukar hålla om dom pch blunda om dom ska sova, då somnar dom alltid, men nu låg och kände på mig, allt i mitt ansikte var mer spännande än att sova? Såå, strax innan 21 hade hon somnat och det blir sova för min del med nu ifall det blir en jobbig natt! Hoppas ni haft en fin dag?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *