Blandat,  Bloggen,  Flickorna,  Vardag

Vila upp sig

Godmorgon fina ni! Igår var det fullt upp! Vi gick som ni vet till flickornas mormors jobb och hälsade på när hon hade lunch så vi tog en promenad i solen innan vi gick vidare till min moster för lunch!

Kyckling och klyftpotatis i chili och limemarinad blev det och det var så gott! Flickorna låg och lekte på golvet och lyssnade på babblarna medan vi åt???? Sen bestämde vi oss för att ta en promenad då det var så fint väder så vi gick en promenad för att sedan gå in på affären och köpa en varsin semla!?

Vi gick hem och fikade hos oss och snackade skit, lika mysigt som vanligt! Efter ett tag traskade hon hem men istället kom mamma som slutat jobbet så vi tog bilen till Dollarstore och kikade lite. Tycker dom kan ha lite roligt emellanåt? Flickorna var så duktiga och låg nöjt i babyskydden.

Sen hem och börja göra iordning för kvällen. Tjejerna låg och luftade sig lite medan jag gjorde välling och medan det svalnade bytte vi blöja och tog på oss pyjamas. Två extremt trötta små tjejer spm gnuggade ögonen konstant? Dom somnade direkt när dom fick mat och jag var lika trött jag så jag somnade jag med? Därför blev gårdagen väldigt tråkig här på bloggen men idag är vi tillbaka?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *