Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Stallmys

I förmiddags fick vi besök av tjejernas gammelmorfar som var hit och tog en fika. Efter var det matdags för flickorna och sen tog vi bilen till föräldrarna där bara syrran var hemma.

Syrran vaktade tjejerna medan jag passade på att städa bilen lite snabbt så nu är den fin! Invändigt iallafall!? Sen blev det en tur till stallet för att fixa iordning allt samt mysa med hästarna. Var ett tag sedan jag var där så var skönt att komma dit! Dock hade jag två arga tjejer som inte alls höll med om att det var mysigt.. Fia somnade i vagnen till slut men Saga höll sig vaken och var måttligt road. Tog ut Sessan som fick hälsa och hon var så nyfiken, Saga blev nöjd just då men precis när jag skulle ta kort blev hon ledsen?

Nu är vi hemma iallafall och jag ska baka tänkte jag. Flickorna leker och syrran tar ett bad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *