Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Vardag

Ge mig vår

Ja nu vill jag verkligen ha vår! Lite värme när solen är framme, blommor som börjar titta fram, fåglar som kvittrar och gräs som börjar bli grönt?

Efter vi vart och hälsat på tjejernas morfar på jobbet kämpade vi oss hem och det var dags för mat för flickornas del. När dom ätit klart kom deras moster som tagit bussen till oss efter skolan. Vi fixade iordning oss och åkte och hämtade hennes kompis för att sedan åka och filma lite. Vad vi filmat berättar jag mer om sen men ni får se en lite rolig bild från det iallafall?

Efter vi filmat skjutsade vi hem Frida för att skynda oss till stallet och fixa allt där. Mitt i allt ringer mamma och berättar att mormor också är hos mig så vi fick skynda oss för att hinna hem och hälsa på henne också. Hon hade köpt med sig fika och inflyttningspresent! Medan vi fikade fick tjejerna päron i deras smaknappar och sen även varsin majskrok! Smaskigt!??

När mormor åkt fick flickorna ligga och gymma lite innan det var dags att göra sig iordning för kvällen. Dom fick välling och somnade när mamma och syrran åkte, och båda somnade direkt!

Just nu ligger jag och halvsover och hoppas på en bra natt och en solig dag utan snö imorgon!?? Hoppas ni haft en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *