4-6 månader,  Blandat,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  S&S,  Vardag

Fem månader

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott! Tjejerna sov 18.30-03 för mat och somnade om till 07!?? Sen blev det mys i min säng ett tag innan vi gick upp! Flickorna lekte i gymmet medan jag fixade lite frukost samt fixade lite snabbt här hemma.

Idag blir flickorna fem månader! FEM MÅNADER! Var tar tiden vägen?! För exakt fem månader sedan hade flickorna flyttats till neo med min mamma då jag var kvar på förlossningen några timmar eftersom jag förlorade blod! Vid den här tiden för fem månader sedan hade jag fött mina barn, mina flickor som jag väntat på i åtta månader❤️ Helt plötsligt fanns dom i min famn istället för i min mage, och nu har nästan halva deras första år gått? Stoppa tiden tack!!

Från att ha gått från små fågelungar till att ha ha vuxit på sig till två riktiga små bebisar! Tänk så mycket som här under dessa månader dom vart här.. Från att bara ligga och sova i princip hela tiden och bara se söta ut, har dom blivit så stora att dom pratar (på sitt sätt), skrattar, ler, vänder sig, ålar sig fram, och har gått från storlek 40 till 56 men kan ha vissa kläder i 62?

Man njuter av varje sekund med dessa små grodor❤️ Jag älskar er mer än ord någonsin kommer kunna beskriva❤️

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *