Blandat,  S&S,  Vardag

Ny vecka, nya tag

Godmorgon fina ni! Natten var okej för vår del. Fia sov relativt bra men Saga sov sämre. Har två pigga tjejer iallafall! Syrran kom hit vid 7 imorse då mamma släppte av henne innan jobbet, så vid 8.30 tog hon bussen härifrån till skolan? Tjejerna kollade chockat på henne när dom såg att hon var här när dom precis vaknat! Sen kom leendena?

Flickorna åt frukost och somnade en stund. Saga sover fortfarande men Fia ligger och gymmar medan jag har hängt tvätt och ätit lite frukost. Dagen bjuder på ett molnigt Västerås men det hindrar oss inte från en promenad idag!

Måste ringa och säga upp min parkering idag också då jag inte kommer in med bilen (för stor) och då kommer jag heller inte ut med tjejerna.. Alternativet (som egentligen inte är ett alternativ) är att ta ur tjejerna och sedan parkera men det vägrar jag. Inte ens mamma kommer in med sin lilla? Måste även ringa om att det är stopp i avloppet i köket? Dom som bodde här innan ringde nog aldrig om underhåll av lägenheten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *