Blandat,  Bloggen,  Familjen,  Flickorna,  Mat & Bak

Vi avrundar

Det har vart en lugn söndag för vår del. Efter tjejerna hade ätit mat och lekt en stund klädde vi på oss och gick ut på promenad. Vi gick till Arken Zoo och handlade hundmat och Grace var givetvis med! Solen sken emellanåt och ni vet den där typiska vårlukten? Den kände man idag?

Efter promenaden var det dags för mat igen och då ringde det på dörren. Mamma och syrran kom förbi en stund och ville bebisgosa! Efter ytterligare en stund ringde det på dörren igen och där stod moster och hennes sambo som skulle komma på fika och hjälpa mig med bloggen!

Jag ställde mig och bakade lite snabbt så vi skulle ha mågot att äta så det blev cookies? Supergott! Christopher (mosters sambo) fixade med bloggen samtidigt som vi fikade och efter ett tag ringde det på dörren igen och där stod pappa! Han fikade lite han med och mös med tjejerna och sen satte han upp deras sänghimmel! Så snart är deras rum klart? Det ska in lite kuddar i myshörnan och upp med lite tavlor samt in med ett litet bord, sen är det klart! Jag bara älskar deras rum???

Alla åkte i princip samtidigt så det blev väldigt lugnt helt plötsligt! Från fullt hus till att sitta själv framför datorn?

Morgondagen bjuder förhoppningsvis på sol och ett samtal från Barnens land om att tjejernas sittdelar kommit, isåfall blir det en långpromenad?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *