4-6 månader,  Blandat,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Sömn föder sömn

Man säger ju att sömn föder sömn och det stämmer ju verkligen när barnen är små. Nu däremot verkar flickorna ha blivit så stora (stoppa tiden tack!) att det inte riktigt stämmer längre.

Igår sov tjejerna knappt alls på dagen som jag berättade och sov då från 18.30 till 05 för mat och sedan till 08. Till skillnad från andra dagar då dom vaknat 03 för mat ett längre tag nu. Hur som helst verkar det som att det är bättre att dom är vakna mycket på eftermiddagen då dom verkar sova bättre då. Testar den teorin idag med och Fia sov sista gången klockan 14 medan Saga vara slumrade till 10 minuter. Som ni säkert förstår resulterade det i två extremt trött tjejer vid 17 och strax innan 18 gick det inte att hålla dom vakna längre så dom fick mat då och båda slocknade direkt!

Fia vaknade precis och behövde rapa men somnade om igen, och Saga sover som en stock! Nu hoppas jag bara min teori funkar och att dom sover bättre inatt!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *