4-6 månader,  Flickorna,  Mat & Bak,  S&S första

Friyay is here!

Godmorgon fina ni! Idag vaknar vi upp till ett soligt Västerås och det är fredag! Kunde ju inte bli bättre? Vi vaknade klockan 07.30 och gick upp strax efter vi morgongosat en stund i min säng, det är obligatoriskt?

Flickorna låg och lekte lite medan jag gjorde iordning frukost åt oss och sen satte vi oss och åt tillsammans. Tycker det är så mysigt nu när dom börjar bli så stora att vi sitter tillsammans och äter, det är något vi alltid ska göra! Dagens frukost bestod för min del av youghurt med banan, och flickornas av gröt med banan och till efterrätt invigde vi smaknapparna och även första gången dom smakade blåbär! Gissa om det gick hem!?? Jag brukar göra en halv sats med gröt och då äter dom precis upp hälften var och som idag med lite banan.

Flickorna ligger för tillfället och gymmar och jag har precis diskat upp allt och kokar för tillfället nappflaskor, nappar och smaknappar!

Idag hoppas vi tjejernas sittdelar kommer så vi kan inviga dom och förhoppningsvis få två extremt nöjda tjejer på promenaderna eftersom dom hatar att ligga ner?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *