4-6 månader,  Blandat,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  Mammarollen

Uppe med tuppen

Tjejerna är inne i en fas som gör att dom sover sämre på nätterna nu.. Har pratat med flera vars barn är lika gamla och det är samma för dom.. Från att sova 19-07 varje natt utan uppvak ser våra nätter nu ut så här;

  • Sista målet & somnar 19
  • Vaknar runt 02 för napp
  • Vill äta 03
  • Vaknar till för napp 06
  • Vaknar & vill gå upp 07

Från att ha fått hela nätters sömn i några månader nu blir det som att få barn på nytt med sömnlösa nätter så denna mamman är lagom trött? Just nu ligger tjejerna och gymmar men ska strax få mat för att sedan sova lite middag. Då passar jag på att äta lite frukost i lugn och ro och försöker få liv i mig?

Ser ut att bli ganska fint väder idag så vi ska ta en promenad och köpa hundmat tänkte jag. Klockan 16 är det den där kursen jag pratade om igår men det är nära så vi tar bara en promenad så är vi där? Blir spännande att se om dom kan sova eller åtminstone sitta still! Dom sover ju alltid middag klockan 16!

Igår invigde vi bodys i storlek 62! Dock lite lite stort fortfarande men inte galet stort! Sluta växa!❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *