Blandat,  Bloggen,  Tävling & Sponsring

Tävling i samarbete med Twistshake

Vi har fått äran att hålla en tävling i samarbete med Twistshake där en lycklig vinnare vinner en nappflaska i valfri storlek med tillhörande super-mixer och behållare ur deras sortiment! Hur bra är inte det?!

Allt ni behöver göra är att svara på följande fråga: Vad är namnet på Twistshake’s svarta nappflaska?

Pssssst…. Svaret finner du kanske HÄR

Ni svarar i kommentarerna nedanför och glöm inte att skriva med er mail så jag enkelt kan kontakta er vid eventuell vinst! Och till er som inte kan vänta på priset – använd koden Louisesofialarsson20 i kassan så får ni 20% på hela Twistshake’s sortiment!

Tävlingen avslutas klockan 21 på fredag den 17e februari! Lycka till!

27 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *