Blandat,  Djuren,  Flickorna,  Mammarollen

En bra morgon

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott! Det har vi? Vi hick upp vid 8 och flickorna gymmade ett tag innan det var dags för mat och efter det sova middag. När tjejerna somnat passade jag på att göra lite frukost, drog på ansiktsmask och hoppade ner i ett varmt skumbad! Eftersom vårkänslorna flödar (ja, i februari..) körde jag med I Loves coccos bad- och duschkräm för att få lite feeling inför sommaren! Underbart? Kokos är verkligen min sommardoft, så fräscht!??

Efter en stund i badet hörde jag hur Fia låg och pratade så gick upp och möttes av en jätteglad liten tjejer som låg och pratade med sängmobilen? Kärlek❤️ Sagis fortsatte sova ett tag till så jag hann byta om på Fia och byta blöja samt gosa en stund?

Likt igår skiner solen idag, så det blir en långpromenad idag med! Jag behöver köpa hundmat så vi tar nog en promenad till Arken Zoo tillsammans med hundarna? Hoppas ni får en fin dag idag?

Ni har väl inte glömt att ni får hela 20% rabatt på hela Twistshakes sortiment?! Uppge bara Louisesofialarsson20 i kassan så dras rabatten av???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *