Blandat,  Bloggen,  Familjen

Välkommen hit!

Hej fina ni och välkomna till vår nya blogg! Dom flesta av er känner nog igen mig som fd YoungMom då jag bloggade på Nouw. Hur som helst var det dags för en ny blogg och nytt namn, för ung mamma kommer jag ju inte alltid vara 😉 Så, vad tycks om nya namnet? Det var ju faktiskt någon av er som tipsade om det 😀

För er nya läsare kommer här en kort presentation om oss! Mitt namn är Louise, född 94 och bosatt i Västerås med min lilla familj. Jag är en heltidsstuderande, ensamstående mamma till mina underbara enäggstvillingar Sofia och Saga, födda i vecka 35+3, 22 september 2016. Så i skrivande stund är dom alltså snart 5 månader!

Här får ni följa med på allt vi gör! Jag skriver om tankar, uppfostran, intressen, studierna, ja allt som händer helt enkelt. Hoppas ni gillar nya bloggen och kommentera gärna vad ni tycker! Hoppas ni stannar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *